Сергій Машковський: влада повинна створити максимально сприятливі умови для інвестора

Сергій Машковський: влада повинна створити максимально сприятливі умови для інвестора

20.10.15 19:03 0 658
Перебуваючи з робочою поїздкою у Чуднівському районі голова Житомирської обласної державної адміністрації, Сергій Машковський відвідав ТОВ «Чуднівський елеватор АІК», що знаходиться у с. Вільшанка.

«Забезпечення сприятливого інвестиційного клімату в нашій області – питання стратегічної важливості. Я особисто зустрічаюсь та спілкуюсь з діючими інвесторами, адже від реалізації нових інвестиційних проектів залежить динаміка соціально-економічного розвитку Житомирщини», - зазначив Сергій Машковський.

ТОВ «Чуднівський елеватор АІК» входить до групи компаній «Агроінвестконтакт», що ведуть свою діяльність, пов'язану з сільським господарством, у різних районах Житомирської області. Обсяг фактичних інвестицій групи компаній АІК в Житомирську область протягом 2014-2015 років склав 5,2 млн. дол. США,до кінця 2015 року планується залучити ще 600 тис. дол. США. Інвестиції надходили з Німеччини, Великобританії, Кіпру. Планується залучення іноземних інвестицій з США.

Наразі товариством здійснюється будівництво сучасного елеватора на базі Чуднівського комбікормового заводу (зведено фундаменти, здійснюється будівництво наземної частини металоконструкцій, найближчим часом планується встановлення необхідного обладнання).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ