В Житомирській області міліція закликає громадян уберегти дітей від участі у виборчих баталіях

В Житомирській області міліція закликає громадян уберегти дітей від участі у виборчих баталіях

20.10.15 12:21 0 492
Шановні жителі Житомирщини!

Нині триває активна фаза передвиборчої кампанії. Відтак агітаційну діяльність проводять не лише безпосередньо представники політичних сил, до неї залучаються й пересічні громадяни, серед яких подекуди – особи, які не досягли повноліття.

Працівники міліції наголошують, що підлітки в силу своїх вікових особливостей, не можуть об'єктивно оцінювати події, що відбуваються навколо них, а тому легко піддаються впливу та заради заробітку кишенькових грошей долучаються до проведення агітації та пропаганди певної політичної спрямованості. Наслідком такої ситуації є ризик бути втягненими у протиправні дії або самим стати об'єктом злочинних посягань.

Правоохоронці радять батькам ретельніше наглядати за своїми неповнолітніми дітьми. Контролюйте відвідування ними навчальних закладів, а також проведення позашкільного часу, цікавтеся колом спілкування. Подбайте, аби ваші чада постійно перебували з вами на телефонному зв'язку. Роз'ясніть дітям, чому не варто погоджуватися за винагороду займатися агітаційною діяльністю у передвиборчий період.

Пам'ятайте: безпека дітей – це, у першу чергу, обов'язок батьків, як і відповідальність за їх дії!

Сектор кримінальної міліції

у справах дітей УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ