В Луцьку понад 103 тисячі домогосподарств області вже отримують житлові субсидії

В Луцьку понад 103 тисячі домогосподарств області вже отримують житлові субсидії

20.10.15 14:54 0 570
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Лариса Соколовська.

Під час засідання аналізували хід опалювального сезону, який в області розпочався, відповідно до погодних умов. Зазначалося, що на даний час 10 котелень з технічних причин ще не працюють, проте до кінця тижня усі вони будуть запущені.

На нараді обговорили ситуацію у дорожній службі області. Йшлося про проблеми та шляхи їх вирішення. Володимир Гунчик закликав керівників міст та районів створити спільний обласний бюджет на наступний рік для дофінансування ремонту, відновлення та утримання доріг. Торкнулися й питання підготовки до зими. Зокрема, уже заготовлено 80% піску від потреби, до кінця тижня план щодо піску буде виконано. Також в область завозиться сіль для посипання доріг та готується відповідна техніка.

Було обговорено стан призначення житлових субсидій за спрощеною процедурою. На житлові субсидії оформили понад 103 тисячі сімей області. Найближчими днями цією пільгою буде охоплено 120 тисяч домогосподарств.

Також розглянули питання оптимізації роботи Державної служби статистики у Волинській області та підготовки до місцевих виборів, що відбудуться 25 жовтня цього року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ