Волинська область: рятувальники надають консультативну допомогу з питань пожежної безпеки керівникам виборчих дільниць

Волинська область: рятувальники надають консультативну допомогу з питань пожежної безпеки керівникам виборчих дільниць

20.10.15 13:26 0 539
Працівники міських та районних відділів та секторів Управління ДСНС України у Волинській області проводять рейдові перевірки виборчих дільниць міст і районів з метою надання консультативної допомоги з питань пожежної та техногенної безпеки керівникам виборчих дільниць та об’єктів, де вони розташовані.

Фахівці наглядово-профілактичних відділів проводять також наради з цих питань із членами виборчих комісій, під час яких наголошують на необхідності забезпечення кожної виборчої дільниці первинними засобами пожежогасіння і суворому дотриманні протипожежного режиму в цих приміщеннях.

У ході відпрацювань рятувальники перевіряють протипожежний стан виборчих дільниць, звертають увагу посадових осіб на утриманні відкритими евакуаційних виходів під час роботи дільниць. Крім того, акцентують увагу на наявності та належному утриманні вогнегасників, а також справності систем пожежної автоматики і внутрішнього протипожежного водопроводу.

З усіма працівниками, які будуть задіяні під час проведення виборів, рятувальники проводять протипожежні інструктажі, роз’яснюючи правила пожежної безпеки та порядок дій на випадок виникнення кризових ситуацій, а також вручають спеціальні листівки з правилами для запобігання пожеж на виборчих дільницях.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі нова медична ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ