Хмельниччина: рятувальники провели навчання на заводі ТОВ «Вікс-Фільтрон».

Хмельниччина: рятувальники провели навчання на заводі ТОВ «Вікс-Фільтрон».

20.10.15 14:05 0 513
16 жовтня рятувальники Красилівського району провели заняття із працівниками добровільної пожежної дружини ТОВ «Вікс-Фільтрон». Метою заходу є відпрацювання алгоритму дії членів добровільної пожежної дружини, персоналу та рятувальників при виникненні пожежі або іншої надзвичайної ситуації, яка може виникнути на підприємстві.

Зустріч розпочалася із доведення до працівників та членів добровільної пожежної дружини інформації щодо обертання речовин та матеріалів у виробництві, які можуть призвести до винекнення пожежі. Працівники Красилівського районного сектору довели до всіх алгоритм дії під час виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. Особливу увагу звернули на дії членів добровільної пожежної дружини.

Основною метою проведення даного заходу являється навчання членів добровільної пожежної дружини якомога швидше локалізувати пожежу при прибутті першими на пожежу.

Усі учасники заходу відчули себе в ролі рятувальника, вони мали змогу самостійно спробувати загасити полум’я водою, використовуючи пожежний ствол. Також, члени добровільних пожежних дружин попрактикувались у гасінні пожежі порошковими вогнегасниками, де набули теоретичних та практичних знань.

Але на цьому навчання не закінчились. Працівники Служби порятунку "101" розповіли та показали все обладнання, яке знаходиться на пожежному автомобілі. Ми намагаємось частіше проводити подібні навчання, оскільки завдяки даним заходам працівники підприємств можуть навчитися, як правильно діяти при виникненні надзвичайних ситуацій. Отримані навики дуже важливі, адже при пожежі або іншої надзвичайної ситуації, кожен з працівників повинен знати як діяти, оскільки саме від швидкості реагування та першочергових дій залежить подальший розвиток ліквідації пожежі. А для самих рятувальників подібні заходи є своєрідним тренуванням, де з кожним разом працівники Служби порятунку 101 вдосконалюють свої професійні навички та майстерність.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: група піротехніків ...

КОМЕНТАРІ