У Рівненській області до опалювального сезону понад тисячу працівників теплопостачання навчалося у центрі профтехосвіти служби зайнятості

У Рівненській області до опалювального сезону понад тисячу працівників теплопостачання навчалося у центрі профтехосвіти служби зайнятості

20.10.15 11:02 0 552
Напередодні Дня захисника України у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості разом з групою безробітних отримав свідоцтво державного зразка про здобуття професії оператора котельні учасник АТО Андрій Синиця, якого направив на навчання Костопільський районний центр зайнятості. Батько трьох дітей вирішив навчатися, аби відразу приступити до роботи.

Центри зайнятості області, виконуючи замовлення роботодавців, спрямовували перед початком опалювального сезону безробітних у РЦПТО ДСЗ для професійно-технічної підготовки за професією «оператор котельні», а також для спеціального навчання та повторної перевірки знань на короткотермінових курсах цільового призначення.

Слухачі вивчали основи тепло- і електротехніки, будову і принцип роботи газових та водогрійних котлів, топкові пристрої, автоматику і контрольно-вимірювальні прилади котельних установок, правила спалювання різних видів палива, охорону праці та ін.

Упродовж вересня-жовтня у Рівненському ЦПТО ДСЗ було організовано навчання більше 1100 працівників, які працюватимуть на теплопостачальних підприємствах, у котельнях шкіл та закладів соціальної сфери області.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ