У Рівненській області світ професій - мій вибір,мій успіх

У Рівненській області світ професій - мій вибір,мій успіх

20.10.15 18:24 0 711
Професійна діяльність – одна з найважливіших сфер життєдіяльності. Саме в ній людина розкриває та проявляє свої професійні здібності, особисті якості, відчуває свою вагомість для суспільства. У рамках проведення Тижня профорієнтації на базі Мізоцького будинку культури провели районний конкурс КВК «Турнір знавців професій», організований Здолбунівським районним центром зайнятості. Учасниками конкурсу були 5 команд: команда «Інтерни» Мізоцького НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - ліцей», команда «Мрія» Здовбицької ЗОШ І-ІІІ ст., команда «Калейдоскоп» Уїздецької ЗОШ І-ІІІ ст., команда «Спасівське сузір'я» Спасівської ЗОШ І-ІІІ ст. та команда «Дерманські профі» Дерманського НВК «ЗОШ І ст. - гімназія».

Розпочався захід із презентації команд, де найбільш вразили присутніх своєю дотепністю, винахідливістю та талантами учасники команди «Спасівське сузір'я». Далі були конкурси «Класифікатор», «Творці», «Дешифратор», «Пантоміма», що передбачали поділ професій на певні типи за класифікацією Клімова, розгадування ребусів з назвами актуальних на ринку праці професій, демонстрацію професій за допомогою рухів, жестів, міміки, тощо. Завершальним став конкурс капітанів, який передбачав вміння за найкоротший термін згадати якомога більше професій.

«Турнір знавців професій» відбувся у атмосфері творчості та ініціативності з елементами гумору, залишив неймовірні враження талановитими виступами усіх команд. Дотепні вислови, жарти, музичні, танцювальні номери із задоволенням спостерігали глядачі та члени журі, які оцінювали конкурс за 5-бальною системою. І ось які результати: 1 місце отримала команда «Мрія» Здовбицької ЗОШ, 2 місце – команда «Інтерни» Мізоцького НВК, 3 місце – команда «Калейдоскоп» Уїздецької ЗОШ. Усі учасники змагань отримали призи від центру зайнятості та солодкі подарунки. Переможці були нагороджені грамотами та отримали у подарунок торти.

Кажуть, сміх подовжує життя, знімає втому. У цьому мали змогу переконатись глядачі та учасники конкурсу КВК «Турнір знавців професій», який подарував присутнім гарний настрій та багато цікавих несподіванок.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ