Дівчину з Донецька працевлаштували на найбільшому підприємстві Рівного

Дівчину з Донецька працевлаштували на найбільшому підприємстві Рівного

20.10.15 11:39 0 770
Після закінчення Донецького технічного університету Анна працювала інженером у відділі комплексного проектування структурної одиниці ПАТ «Донбасенерго» Донецького проектно-розвідувального та науково-дослідного інституту «Теплоелектропроект».

На початку 2015 року велика дружна сім'я дівчини переїхала на проживання в Рівне. Декілька місяців Анна працювала на одному з підприємств міста, але знову опинилася без роботи.

Перед Анною знову постало питання місця праці, і вона звернулася в Рівненський міський центр зайнятості. Дівчина брала активну участь у заходах, які проводились в центрі зайнятості для внутрішньо переміщених громадян: це і інформаційні семінари, «Дні інформування», ярмарки вакансій тощо. І ось, після співбесіди з представником відділу кадрів ПАТ «Рівнеазот», Анна була працевлаштована на підприємство на посаду оператора дистанційного пульта керування у хімічному виробництві.

Довідково: завдяки тісній співпраці фахівців міського центру зайнятості та ПАТ «Рівнеазот», на на підприємство працевлаштовано 6 громадян з числа внутрішньо переміщених із тимчасово окупованих територій.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Житомирі відбулися ...

КОМЕНТАРІ