На Рівненщині під час оформлення ДТП працівники ДАІ виявили у «БМВ» бурштин (+фото)

На Рівненщині під час оформлення ДТП працівники ДАІ виявили у «БМВ» бурштин (+фото)

20.10.15 16:06 0 708


Поблизу села Яринівка Сарненського району 17 жовтня о 18 годині через порушення Правил дорожнього руху зіткнулися дві іномарки. Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди інспектори ДАІ виявили в одному із транспортних засобів пакет майже із кілограмом «сонячного каміння».

Водій «Пежо 407», житель Сарненського району, повертаючи ліворуч з автодороги Городище-Рівне-Старокостянтинів не надав переваги в русі зустрічному автомобілю «БМВ Х5», який їхав у напрямку Сарн. За кермом позашляховика перебував 24-річний житель Зарічненського району. Внаслідок зіткнення позашляховик перекинувся. Обидва транспортних засоби отримали механічні пошкодження.



Слідчо-оперативна група, в салоні автомобіля «БМВ Х5» вилучила пакет із майже кілограмом бурштину-сирцю та обробленим камінням, орієнтованою вартістю 50 тисяч гривень.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за статтею 198 Кримінального кодексу України. За придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ