На Рівненщині затримано водіїв,які перевозили «сонячне каміння» (+фото)

На Рівненщині затримано водіїв,які перевозили «сонячне каміння» (+фото)

20.10.15 13:06 0 527


Цими вихідними мобільна група у складі працівників ДАІ, СБУ, Державної фіскальної служби та військової служби правопорядку на території Дубровицького та Сарненського районів зупинили три автомобілі, водії яких перевозили каміння, зовні схоже на бурштин-сирець.

17 жовтня працівники Державтоінспекції у селі Ремчиці Сарненського району поблизу церкви зупинили автомобіль «Хонда Акорд». За кермом іномарки перебував 26-річний житель села Городок Рівненського району. Під час поверхневого огляду салону правоохоронці помітили мішок, в якому було каміння, зовні схоже на бурштин-сирець у кількості майже 48 кг.

За кілька хвилин, там таки, інспектори ДАІ зупинили ще один транспортний засіб. Цього разу 27-річний житель Дубровицького району, куруючи автомобілем «БМВ» перевозив понад 4,5 кг каміння.

Цього ж дня, опівночі, у селі Бережниця Дубровицького району працівники Державтоінспекції зупиняли автомобіль «Опель Віваро». Однак, 33-річний водій мікроавтобуса, житель міста Рівне, вимогу правоохоронців проігнорував та почав тікати. За півкілометра втікачу заблокували рух та авто зупинилося. З нього вибіг чоловік із пакетом у руках. Наздогнавши його, працівники міліції виявили у пакеті каміння, зовні схоже на бурштин-сирець у кількості майже 11 кг.

За вказаними фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкриті кримінальні провадження за статтею 198 Кримінального кодексу України. Усе каміння вилучено та направлено на експертизу. За придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом, чоловікам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області України в Рівненеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині стартує ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ