В Закарпатській області іршавські правоохоронці спілкувалися зі школярами

В Закарпатській області іршавські правоохоронці спілкувалися зі школярами

20.10.15 13:13 0 560
Днями на сторінках Іршавської районної газети «Нове життя» учень 8-го класу Луківської ЗОШ 1-2 ступенів Михайло Лях опублікував замітку про цікаву зустріч у школі з керівником іршавської міліції Юрієм Огняником.

Підполковник Юрій Огняник завітав у Луківську ЗОШ 1-2 ступенів. Директором цього навчального закладу є Ольга Хандра, яка за фахом є вчителем історії та правознавства. Вона постійно ініціює проведення в школі різних цікавих та пізнавальних заходів.

Недавно до школи завітали очільник Іршавського райвідділу міліції підполковник Юрій Огняник та прес-офіцер Віта Горзов.

Юрій Васильович розпочав свій виступ з історії України, відтак перейшов до проблеми правопорушень серед неповнолітніх. Гість звернув увагу на кримінальну відповідальність неповнолітніх, зробивши акцент на здоровий спосіб життя підлітків. Окремо торкнувся ситуації на дорогах та дотримання правил дорожнього руху.

Не обійшов керівник районної міліції й події на тривожному Сході України, адже він і сам побував у зоні АТО. Розповів про героїзм наших захисників, патріотизм простих українців. Відзначив, що молоде покоління повинно бути готовим стати на захист своєї Вітчизни.

Цікавість проступала в очах малих слухачів, коли Юрій Васильович розповідав про роль і престиж професії працівника внутрішніх справ, про майбутню поліцію.

На згадку про незабутню зустріч учні подарували гостю квіти, а директор школи висловила подяку за пізнавальну розповідь.

Опісля на сторінках районної газети «Нове життя» вийшла замітка учня 8-го класу Луківської ЗОШ Михайла Ляха, який подякував правоохоронцям за цікаву зустріч у школі.

Такі зустрічі іршавські міліціонери будуть проводити і в інших навчальних закладах району. Адже завдання правоохоронців - зробити все можливе, аби діти зростали сумлінними громадянами, не йшли хибними шляхами і не порушували Закону.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині затримано ...
Наступна новина: У Хмельницькому ...

КОМЕНТАРІ