На Хмельниччині свідомий таксист допоміг затримати зловмисника,який підозрюється у серії крадіжок з дачних будинків

На Хмельниччині свідомий таксист допоміг затримати зловмисника,який підозрюється у серії крадіжок з дачних будинків

20.10.15 15:51 0 570
Завдяки інформації, яку свідомий громадянин надав правоохоронцям, правоохоронці затримали зловмисника впродовж години після скоєння чергової крадіжки. Усі викрадені речі вилучили.

Того вечора троє молодиків, відпочивши в одному із розважальних закладів Кам'янця-Подільського, вирішили з'їздити на рибалку і викликали таксі. По дорозі один із молодиків сказав, що йому потрібно заїхати на дачу за снастями.

Автомобіль зупинили в селі Велика Слобода на узбіччі дороги. По якомусь часі хлопець повернувся із чималеньким клунком. Це здалося таксистові дуже підозрілим. Але подзвонивши до міліції він міг наразити себе на небезпеку. Чоловік зметикував написати повідомлення своїй дружині в одній із соціальних мереж і попросив її викликати правоохоронців.

Неподалік села працівники ДАІ разом із членами громадського формування «Самооборона» зупинили автомобіль: у багажнику виявили викрадені того вечора з дачного будинку 62-річного жителя Кам'янця-Подільського алюмінієвий бідон, побутову техніку та інші речі на суму близько 1,5 тис. гривень.

Згідно ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України підозрюваному загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі. У ході розслідування встановлено його причетність ще як мінімум до 4 крадіжок із дачних будинків.

Прес-служба УМВС України в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку під час рейду ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ