Хмельницькі міліціонери долучилися до всеукраїнської акції

Хмельницькі міліціонери долучилися до всеукраїнської акції "Місто професій"

20.10.15 16:32 0 609
Кінологи, експерти, вибухотехніки, спецпризначенці, інспектори ДАІ і навіть музиканти міліцейського оркестру демонстрували дітям особливості своєї професії.

Цими вихідними у парку ім. Т.Шевченка в центрі Хмельницького розгорнуло свою роботу імпровізоване «Місто професій». Тут діти могли без проблем влаштуватись на будь-яку роботу і відчути себе рятувальниками, кухарями, пожежниками, кінологами,прикордонниками, міліціонерами.

На вході до містечка діти отримували паспорт, з яким йшли влаштовуватись на роботу. Їм проводили коротенький майстер-клас з тієї чи іншої професії, а потім діти самостійно виконували ті ж дії, за що отримували справжню зарплатню, яку могли витратити тут же, на території містечка, на солодощі та подарунки.

До речі, саме міліцейський майданчик був одним з найбільших та найрізноманітніших та викликав чи не найбільший інтерес не тільки в дітей, а й у дорослих.

Усі бажаючі мали змогу познайомитись з роботою державтоінспекторів, кінологів, експертів, вибухотехніків.

Представники міліцейських спецпідрозділів демонстрували новітнє озброєння та засоби захисту.

Загалом захід пройшов дуже насичено і яскраво, діти отримали масу нових знань та вражень, а дехто навіть визначився із вибором майбутньої професії.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ