У Тернополі нова медична амбулаторія на вул. Бродівській прийняла перших пацієнтів

У Тернополі нова медична амбулаторія на вул. Бродівській прийняла перших пацієнтів

20.10.15 13:24 0 512
У Тернополі на вулиці Бродівській (у цокольному приміщенні новозбудованого храму Святого Пророка Іллі) відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Жителі навколишніх будинків задоволені новозбудованим лікувальним закладом, адже раніше їм доводилося їздити аж у центр. Відтепер, у новій амбулаторії мешканці неподалік своїх будинків зможуть пройти необхідне обстеження та здати загальні аналізи, отримати амбулаторне лікування.

«Амбулаторія на вул. Бродівській є унікальною, адже збудована в одному приміщенні з Церквою. Це місце, де людина зможе лікувати і душу, і тіло, - каже очільник Тернополя Сергій Надал. - Зручне розташування, адже наближене до людей і відтепер тут зможуть лікуватися близько чотирьох тисяч мешканців».

Зазначимо, що за кошти із міського бюджету було проведено ремонтні роботи, закуплено меблі, апаратуру та інше необхідне обладнання. Також у закладі створено нові робочі місця для двох сімейних лікарів, медсестер та санітарів.

До слова, це вже третя нова амбулаторія загальної практики сімейної медицини у Тернополі, яку відкрили у останні роки. Ще одну амбулаторію незабаром відкриють на проспекті Степана Бандери.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ