Кращі роботи представив ансамбль української пісні «Трембовляни»

Кращі роботи представив ансамбль української пісні «Трембовляни»

20.10.15 08:09 0 587
У Теребовлі народний аматорський ансамбль української пісні «Трембовляни» районного будинку культури, мистецьким, керівником якого є Ігор Бойчук, представив свої кращі роботи.

«Трембовляни» планували виконати 12 пісень, та глядачам, як виявилося, того було замало, й колектив із задоволенням та на радість усім заспівав ще три пісні.

Розпочався пісенний вернісаж піснею «В Теребовлі». Також було виконано декілька пісень, музику і слова до яких написав Ігор Бойчук.

Ігор Бойчук випустив 5 авторських музичних альбомів на різну тематику. За свою багаторічну творчу працю Ігор Бойчук вніс вагомий внесок у розвиток українського пісенного мистецтва. Вручаючи чергову відзнаку від відділу культури Теребовлянської РДА, його голова Михайло Кузів сказав: «Подібними грамотами у пана Ігоря обклеєний весь кабінет, мов шпалерами. На превеликий жаль, це найбільше, що ми можемо для нього зробити. Відділ культури в минулі роки неодноразово безуспішно робив подання до Києва на присвоєння Ігорю Бойчуку звання «Заслужений працівник культури України». Все ж ми знову і знову будемо подавати нові запити до тих пір, поки заслуга таки не дійде за адресою».

Закінчували свій виступ «Трембовляни» інструментальним твором «Полька з Теребовлі», піснею «Пісня про Теребовлю» на слова і музику покійного земляка Андрія Пророка. Тут уже зал одностайно аплодував у ритм мелодій, а дехто ледь не пішов у танок...

Наступного року колективу «Трембовляни» виповниться 25 років із дня заснування. До того часу вони запланували регулярно ділитися своєю творчістю на теренах рідного краю і за його межами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Вінниччина входить в ...

КОМЕНТАРІ