В Івано-Франківській області за минулі вихідні вогнеборці ліквідували 5 пожеж,загинула одна людина

В Івано-Франківській області за минулі вихідні вогнеборці ліквідували 5 пожеж,загинула одна людина

20.10.15 11:06 0 512
17 жовтня о 08:18 на автодорозі між селами Чукалівка та Черніїв Тисменицького району горів вантажний автомобіль «Renault» з причепом. Вогнем знищено 4 задні колеса, пошкоджено задню вісь причепа. Причина виникнення пожежі встановлюється.

18 жовтня о 00:13 рятувальники мчали в село Хриплин Івано-Франківської міськради, де виникла пожежа автомобільного гаража на території садового кооперативу «Хриплин». Вогнем знищено дерев`яний гараж, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 05:25 вогнеборці виїжджали на гасіння пожежі в селі Гвізд Надвірнянського району, де горіла приватна сауна. Внаслідок пожежі знищено перекриття та покрівлю на площі 30 м.кв., пошкоджено стіни будівлі. На пожежі врятовано господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі - перекал печі.

Того ж вечора о 23:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в одному із приватних господарств в селі Павлівка Тисменицького району. Вогнем знищено перекриття та покрівлю на площі 60 м.кв., пошкоджено стіни будівлі, речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено тіло 80-річної власниці будинку. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється фахівцями.

19 жовтня о 00:22 сталося загорання побутового сміття в металевих контейнерах по вулиці Угорницькій, що в місті Івано-Франківськ. Вогнем знищено сміття на площі 8 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

З початку року на Прикарпатті виникли 2434 пожежі, у вогні загинуло 40 людей, з них – двоє дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ