Центр надання адміністративних послуг – кроки назустріч чернівчанам

Центр надання адміністративних послуг – кроки назустріч чернівчанам

21.10.15 08:56 0 707
У Чернівцях, за адресою вул. Героїв Майдану, 7 відкрито нове приміщення Центру надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради.

Для надання послуг чернівчанам облаштовано просторі приміщення площею більше 500 м?. Тут вони зможуть отримати більше 140 видів послуг 32 виконавчих органів міської ради, ОДА, територіальних органів влади.

Поінформованість, доступність та оперативність забезпечить достатнє комп'ютерно-технічне та програмне забезпечення Центру, доступ адміністраторів до баз даних, робота рецепції та інфобоксу.

Використовуючи мережу Інтернет, на Порталі Чернівецької міської ради в розділі «Центр надання адміністративних послуг» чернівчани зможуть попередньо ознайомитись із переліком адміністративних послуг, умовами їх надання, отримати необхідну інформацію. Крім того, за спеціально отриманим кодом, самостійно вияснити стан розгляду поданого звернення.

Спільно із адміністраторами ЦНАП в оновленому приміщенні консультують і надають послуги спеціалісти Реєстраційної служби міського управління юстиції, міського управління Держземагенства, Управління державної архітектурно-будівельної інспекції, Держсанепідслужби, виконавчих органів міської ради.

Організованість і упередження скупченості заявників забезпечить запровадження електронної черги в ЦНАП.

В приміщенні Центру передбачена сучасно оснащена зала для нарад, презентацій та інших заходів.

Зручніше і комфортніше буде молодим мамам, які звернуться до ЦНАП. Тут є кімната матері і дитини, яку у відповідному стилі, із гарним смаком оформили студенти архітектурного факультету Чернівецького національного університету.

Увага! До послуг чернівчан працює багатоканальний телефон: 50-90-90.

Електронні адреси: [email protected]; [email protected]

З метою наближення надавачів послуг до потенційних заявників, створення комфортабельних умов для чернівчан, 15 жовтня розпочала свою роботу філія ЦНАП у Садгірському районі.

Тепер мешканцям лівобережжя міста не обов'язково їхати в центральну частину за адміністративними послугами. Більшість із них можна отримати за адресою: вул. І.Підкови, 2. Контактні телефони: 560-540; 563-554; факс: 573-582. Елетронна пошта: [email protected]

Детальна інформація на Інтернет-порталі міської ради, в розділі «Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині працівники ...
Наступна новина: На Вінниччині створена ...

КОМЕНТАРІ