У Луцьку під колесами авто загинуло двоє жінок (+фото)

У Луцьку під колесами авто загинуло двоє жінок (+фото)

21.10.15 14:10 0 626
За попередніми даними 44-річний водій, мешканець селища Рожище, керуючи автомобілем «Мазда ЛВ», рухаючись по вулиці Авторемонтній у напрямку вулиці Рівненської, не вибрав безпечної швидкості руху, вчасно не загальмував та виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на двох жінок. Пішоходи рухались у зустрічному напрямку. Після цього водій допустив наїзд на бетонну огорожу, в подальшому виїхав на проїжджу частину та зупинився на тротуарі з протилежної частини дороги.



Внаслідок автопригоди пішоходи 1982 року народження та 1958 року народження, мешканки міста Луцьк, від отриманих травм загинули на місці автопригоди. А 39-річна пасажирка автомобіля, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні.



У водія лікарі діагностували алкогольне сп'яніння.фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року на ...
Наступна новина: Львівська область: під час ...

КОМЕНТАРІ