На Вінниччині створена робоча група,що сприятиме роботі іноземних спостерігачів (+фото)

На Вінниччині створена робоча група,що сприятиме роботі іноземних спостерігачів (+фото)

21.10.15 09:00 0 553
Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій затвердив План організаційних заходів щодо сприяння діяльності офіційним спостерігачам від іноземних держав, міжнародних організацій під час підготовки та проведення місцевих виборів у 2015 році. Відповідно до плану, структурні підрозділи облдержадміністрації сприятимуть в організації транспортного забезпечення, проживання, за необхідності забезпечать медичне обслуговування та надання послуг з мовного перекладу офіційним іноземним спостерігачам.

Управління МВС України у Вінницькій області має забезпечити громадський порядок у місцях роботи офіційних іноземних спостерігачів.

До складу робочої групи зі сприяння діяльності офіційним спостерігачам від іноземних держав, міжнародних організацій у здійсненні ними повноважень під час підготовки та проведення місцевих виборів увійшли 10 керівників відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, а також керівник управління УМВС України у Вінницькій області та начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області.

Відповідно до поставлених завдань робоча група сприятиме безпечному, комфортному та безпроблемному перебування іноземних спостерігачів під час виборчої кампанії на Вінниччині.

2010oda.doc

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Центр надання ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ