У Дрогобичі,на Львівщині,правоохоронці розслідують вбивство,вчинене через загублений мобільний телефон

У Дрогобичі,на Львівщині,правоохоронці розслідують вбивство,вчинене через загублений мобільний телефон

21.10.15 08:33 0 661
Працівники слідчого відділення Дрогобицького міськвідділу міліції встановлюють обставини смерті 56-річного мешканця одного із селищ району – в межах кримінального провадження, відкритого за статтею 119 Кримінального кодексу України «Вбивство через необережність».

Як з'ясували правоохоронці, конфлікт, що призвів до загибелі людини, виник буквально з нічого. Після футбольного матчу між місцевими командами один із вболівальників повернувся на стадіон, де забув свій мобільний телефон. Однак пошуки результату не дали.

Зателефонувавши на свій номер з іншого апарату, чоловік дізнався, в кого знаходиться його «Нокіа», і домовився, де і коли зможе її забрати. Проте, замість того, аби подякувати за повернення мобільного телефону, він накинувся з кулаками на односельця, який його знайшов.

Шарпанину між ними, яка відбувалася на очах багатьох перехожих, спробував зупинити 56-річний потерпілий. Він намагався втихомирити хулігана, за що отримав удар в обличчя. Чоловік впав на землю, вдарився головою і знепритомнів. У стані коми його доставили до Дрогобицької міської лікарні, де пацієнт через кілька днів помер. За висновком лікарів смерть настала внаслідок важкої закритої черепно-мозкової травми.

Наразі проводиться досудове розслідування та необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх подробиць злочину в межах кримінального провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами Наталії Постойко, помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці затримали ...
Наступна новина: Закарпаття: в місті Хуст ...

КОМЕНТАРІ