Перший молодіжний фестиваль духовної та патріотичної пісні відбувся у місті Вінниці (+фото)

Перший молодіжний фестиваль духовної та патріотичної пісні відбувся у місті Вінниці (+фото)

21.10.15 12:29 0 553
У неділю, 18 жовтня, відбувся Перший молодіжний фестиваль духовної та патріотичної пісні серед недільних шкіл Вінницької єпархії Української Православної Церкви. Свято, яке проходило у Будинку офіцерів, зібрало повний зал вінничан та гостей міста.

У програмі звучали духовні піснеспіви, церковні кантати і псалми, а також народні і сучасні пісні у виконанні церковних і світських молодіжних хорових колективів міста і області. Загалом виступило 450 учасників і 26 колективів із Вінниці та області.

Розпочинав концертну програму чоловічий хор Хрестовоздвиженського храму міста Вінниці.

Кожний колектив, виступаючи на святі, привносив свою часточку добра і світла, вселяючи віру і надію в людські серця.

Керуючий Вінницькою єпархією митрополит Симеон відзначив переможців дипломами та подарунками, а саме: дитячо-молодіжний хор Спасо-Преображенського кафедрального Собору міста Вінниці, молодіжний хор Стрітенського храму; чоловічий хор Хрестовоздвиженського храму; хор Вінницького педагогічного коледжу.

По завершенню фестивалю, владика Симеон нагородив відзнаками волонтерів за їх угодну Господу справу в служінні людям, наголосив на важливості і значимості волонтерського руху.

Свято завершилось спільною молитвою за Україну та піснею – «Україно, молюся за тебе», у виконанні протоієрея Агафангела Давидовського, який є автором цього твору.

Слова усім нам відомої пісні, як ніколи актуальні в такий складний для нашої країни час. Це не просто пісня, це молитва, сповнена щирої віри у відродження нації та Української держави.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Про затвердження текстів ...

КОМЕНТАРІ