У Рівненській області рятувальники проводять перевірки ринків

У Рівненській області рятувальники проводять перевірки ринків

21.10.15 12:25 0 593
Співробітники Дубенського міськрайонного сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області проводять перевірки ринків з метою контролю за дотриманням вимог пожежної та техногенної безпеки.

Адже ринки - як місця з масовим перебуванням людей належать до найбільш небезпечних із погляду пожежного захисту.

Оскільки важливе значення у боротьбі з вогнем відіграють первинні засоби пожежогасіння, рятувальники в першу чергу перевіряють наявність вогнегасників, їх справність та роз’яснюють правила користування ними.

Також проводять спеціальні інструктажі і нагадують основні правила пожежної безпеки на ринках, дії в разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації.

Дубенський МРС Головного управління ДСНС України у Рівненській області звертається з проханням до керівників ринків з усією відповідальністю поставитися до виконання заходів по забезпеченню вимог правил пожежної та техногенної безпеки, адже про наслідки ймовірної пожежі навіть подумати страшно. У вогняному полоні опиняться люди. Збитки набагато перевищать ту суму, що потрібна для забезпечення надійного протипожежного захисту наших ринків.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За добу на Вінниччині ...
Наступна новина: Перший молодіжний фестиваль ...

КОМЕНТАРІ