Львівщина: на Радехівщині правоохоронці вилучили пістолет у сімейного дебошира

Львівщина: на Радехівщині правоохоронці вилучили пістолет у сімейного дебошира

21.10.15 10:44 0 624
До Радехівського райвідділу міліції 18 жовтня звернулася 50-річна мешканка одного із сіл із заявою про те, що її 38-річний зять вчинив сімейний скандал і тепер погрожує всім фізичною розправою.

Отримавши повідомлення, дільничний інспектор міліції виїхав на місце події. Він заспокоїв правопорушника та попередив про відповідальність, якщо той і надалі буде поводитися негідно.

Мешканці села повідомили працівнику міліції, що зять власника господарства можливо має пістолет. Під час огляду гаражу правоохоронець виявив та вилучив предмет схожий на пістолет. Зараз його скеровано на судово-балістичну експертизу.

«За словами зловмисника, пістолет він придбав років десять тому у незнайомого чоловіка у Львові і документів на нього не має, - повідомив начальник Радехівського РВ підполковник міліції Володимир Яріш.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ