За 9 місяців луцький бізнес сплатив до зведеного бюджету понад 1 мільярд гривень податків та зборів

За 9 місяців луцький бізнес сплатив до зведеного бюджету понад 1 мільярд гривень податків та зборів

21.10.15 09:11 0 627
За січень – вересень 2015 року платники податків міста Луцька Луцького району сплатили до зведеного бюджету 1,1 мільярди гривень, що на 274,5 мільйони гривень більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року.

Про це під час особистої зустрічі з платниками податків повідомила начальник Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Так, до державного бюджету надійшло 600,5 мільйонів гривень, що на 178,9 мільйонів гривень більше, ніж за січень - вересень минулого року. В свою чергу, до місцевих бюджетів зібрано 520,4 мільйонів гривень, що на 95,6 мільйонів гривень більше, ніж минулого року.

Як зазначає начальник Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук, одним із головних пріоритетів у діяльності служби є забезпечення своєчасних надходжень до місцевих бюджетів. Особливої значимості цей напрям роботи набув в цьому році із активним впровадженням в країні процесу децентралізації.

Так, за вересень до місцевих бюджеті міста Луцька та Луцького району надійшло 56,1 мільйони гривень. Це на 7,1 мільйони гривень більше ніж за вересень 2014 року.

«Гроші, які надходять до бюджету міста та району, – це кошти на розвиток інфраструктури, зарплати, соціальні виплати. Можу з впевненістю констатувати, що кожен фахівець служби розуміє важливість своєї роботи та з гідністю її виконує», - стверджує Світлана Савчук.

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В гості до шанувальників! ...

КОМЕНТАРІ