Волинь: рятувальники провели акцію «Запобігти,врятувати,допомогти» для дошкільнят

Волинь: рятувальники провели акцію «Запобігти,врятувати,допомогти» для дошкільнят

21.10.15 09:35 0 535
20 жовтня співробітники Луцького міськрайвідділу УДСНС України у Волинській області провели цікаву та пізнавальну акцію під гаслом «Запобігти, врятувати, допомогти» для вихованців дошкільного навчального закладу селища Торчин Луцького району.

Рятувальники розповіли малюкам, що до пожеж дуже часто призводять недбалість дорослих і пустощі дітей, тож закликали дошкільнят за жодних обставин не гратися сірниками та запальничками. Крім того, працівники Служби порятунку застерегли дітей ніколи не ховатися від пожежі під ліжком чи у шафі, адже саме там вогонь їх «знайде», натомість необхідно вибігти на вулицю та кликати на допомогу дорослих.

Цікавим для дітлахів став конкурс «Знай! Умій! Дій!», під час якого вони відповідали на запитання щодо правил поведінки під час пожежі, а також називали номери служб екстреного реагування.

На пам’ять про цікаву зустріч рятувальники розділи вихованцям дитсадка яскраві листівки з правил безпеки життєдіяльності, адаптовані для дитячого сприйняття, а педагогам вручили комплект методичних матеріалів для подальшої виховної роботи з підростаючим поколінням.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ