Волинська область: відбулися навчання з цивільного захисту на об’єктах виробництва та охорони здоров’я

Волинська область: відбулися навчання з цивільного захисту на об’єктах виробництва та охорони здоров’я

21.10.15 14:20 0 532
19 жовтня працівники Турійського сектору УДСНС України у Волинській області провели заняття з питань цивільного захисту із персоналом сільськогосподарського підприємства «Агротехніка», розташованого у селищі Турійськ. Вони детально окреслили основні вимоги до дій керівного складу та працівників при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, а також в умовах, наближених до воєнних. Зокрема, персонал «Агротехніки» довідався про порядок дій в осередках хімічного ураження та у зоні бактеріологічної небезпеки, у випадку пожежі на підприємстві та заходи для її запобігання. Співробітники ДСНС нагадали, що особливо ефективними для боротьби з вогнем на початковій стадії пожежі є первинні засоби пожежогасіння, у тому числі й вогнегасники.

Рятувальники підкреслили, що й керівництво, й усі без винятку працівники підприємства повинні бути навчені діям, чітко знати свої обов’язки та неухильно їх виконувати, адже відповідальність, знання та уміння - запорука збереження людського життя в критичних ситуаціях.

Фахівці Ратнівського районного підрозділу управління ДСНС у Волинській області провели навчальні заняття з питань цивільного захисту із працівниками фельдшерсько-акушерського пункту села Гірники району.

Працівники Служби «101» акцентували увагу медперсоналу на порядку дій у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів та заходів щодо запобігання травмуванню громадян боєприпасами у мирних умовах, а також нагадали алгоритм дій при отриманні сигналу тривоги «Увага всім!». Рятувальники нагадали медпрацівникам, що особливу увагу слід приділити й комплектуванню аптечок першої допомоги.

Рятувальники закликали медсестер ФАПу усіляко долучатися до роз’яснювальної роботи серед сільських мешканців та вручили матеріали з основ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності для розміщення на інформаційних стендах.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині у с. Пиків ...

КОМЕНТАРІ