В Івано-Франківській області в учнів погіршилось самопочуття через невідому речовину

В Івано-Франківській області в учнів погіршилось самопочуття через невідому речовину

21.10.15 15:20 0 881
19 жовтня о 10:10 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в селі Верхня Калуського району з приміщення кабінету хімії місцевої загальноосвітньої школи відчутно запах невідомої речовини. Внаслідок чого в учнів погіршилося самопочуття, почало дерти в горлі та розпочався кашель.

До місця події було направлено працівників швидкої медичної допомоги, калуської СЕС, мобільну опреативну групу Калуського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області та працівників міліції.

По прибутті на місце події було встановлено, що всі учні школи (279 осіб), вчителі та обслуговуючий персонал (50 чол.), були виведені з приміщень школи. Подразнюючого запаху в повітрі не відчувалося.

Працівниками швидкої допомоги було оглянуто учнів, які знаходились в даному класі на уроці, стан учнів був задовільний, госпіталізованих не було.

Школярів відпустили по домівках.

Працівниками Калуської СЕС проведено заміри повітря в приміщенні школи на наявність в ньому хімічних речовин приладом Коліон-1В та взято проби повітря на аналіз.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ