В Закарпатській області мукачівських школярів навчали правилам дорожнього руху

В Закарпатській області мукачівських школярів навчали правилам дорожнього руху

21.10.15 11:18 0 633
Днями інспектори ДАІ спільно з представниками проекту ЄС «Підтримка впровадження транспортної стратегії України» провели заняття з вивчення правил дорожнього руху зі школярами початкових класів ЗОШ №15 м.Мукачева.

Державтоінспекція Закарпаття спільно з представниками проекту ЄС «Підтримка впровадження транспортної стратегії України» розпочали у жовтні в містах Мукачево та Ужгород «Тиждень безпеки дорожнього руху». У рамках цього заходу інспектори ДАІ активно проводять заняття з Правил дорожнього руху для дітей у навчальних закладах.

Так, днями інспектори ДАІ завітали в гості до учнів 1-4 класів ЗОШ №15 м.Мукачева. Стражі доріг у доступній формі пояснили школярам, як потрібно переходити дорогу та чому так важливо дотримуватись Правил дорожнього руху. Звернули увагу школярів на важливість носіння на одязі та шкільних сумках світловідбиваючих елементів у вечірній час доби.

У навчанні взяли участь близько 100 дітей. Особливо активними у спілкуванні зі стражами доріг були наймолодші школярі. Інспектор ДАІ показав дітям жести регулювальника, адже часто працівники ДАІ регулюють рух транспортних засобів та пішоходів на автошляхах області.

Заняття проходило у вигляді вікторини, з використанням мультиків та відеороликів для вивчення Правил дорожнього руху.

В уроці взяла участь команда юних інспекторів руху цієї ж школи, яка виступила перед дітьми з програмою по вивченню ПДР, використовуючи вірші, пісні та плакати з дорожніми знаками. Ця команда виборола друге місце в обласному конкурсі ЮІР.

Ірина Саїдова, представник проекту ЄС і організатор пілотного проекта з безпеки дорожнього руху в Ужгороді і Мукачеві, побажала діткам безпечної дороги та подарувала книги з вивчення ПДР, сумочки зі світлообертаючими смужками, а також надувні кульки.

Працівники ДАІ попросили дітей бути пильними та обережним на автошляхах, не порушувати Правил дорожнього руху та берегти своє життя та здоров'я.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комплектуючі для ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ