В Житомирській області учасники АТО зустрілися в держгеокадастрі

В Житомирській області учасники АТО зустрілися в держгеокадастрі

22.10.15 13:42 0 558
Вчора, 20 жовтня 2015 року, за ініціативи ГО «АТОшник» відбулася зустріч учасників АТО в актовій залі Житомирського держгеокадастру.

Найбільше учасників зустрічі цікавило питання виділення земельних ділянок, прав та пільг, якими вони можуть скористатися.

На зібранні виступила координатор центру допомоги АТО при Житомирській облдержадміністрації Вікторія Мельниченко, яка розповіла про роботу Центру допомоги учасникам АТО та про пільги, якими можуть користуватися учасники бойових дій, а також надала інформацію про необхідний перелік документів для їх отримання.

Центр допомоги учасникам АТО вже змінив режим роботи: тепер Центр надає допомогу не лише тим особам, які звертаються безпосередньо в 101 каб. З минулого тижня працівниками Центру розпочато обдзвін родин загиблих та учасників АТО з метою виявлення проблемних питань, консультування та надання допомоги. Також Центром відновлено практику проведення виїзних прийомів учасників АТО та консультування демобілізованих щодо їх прав. Подібні зустрічі вже проходили із родинами загиблих та учасниками АТО у військових частинах. Із цього тижня планується виїзд працівників Центру по районах.

Допомога, яку можуть отримати учасники АТО та члени їх сімей:

- санаторно-курортне лікування;

- стоматологічне лікування та зубопротезування;

- медична реабілітація;

- матеріальна допомога;

- працевлаштування;

- пенсійне забезпечення;

- земельні та житлові питання;

- психологічна допомога;

- юридичні консультації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лекція-концерт «Тіні ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ