В Закарпатській області розмовляти по мобільному під час руху - небезпечно

В Закарпатській області розмовляти по мобільному під час руху - небезпечно

22.10.15 14:05 0 576
Акцію під такою назвою провели днями в Ужгороді працівники ДАІ разом із представниками проекту Європейського Союзу та журналістами.

Днями в Ужгороді працівники Державтоінспекції області разом із журналістами та представниками проекту ЄС “Підтримка впровадження транспортної стратегії України” провели інформаційну акцію на тему: «Розмовляти по мобільному телефону за кермом – небезпечно».

Мета акції – привернути уваги громадськості до проблем користування мобільними телефонами водіями за кермом, а також надання рекомендацій щодо безпечних поїздок на дорогах.

Інспектори ДАІ, зупиняючи водіів, інформували їх про фатальні наслідки, які можуть виникнути, якщо вони будуть розмовляти за кермом по мобільному телефону. Аналогічні профілактичні бесіди провели і з водіями велосипедів та пішоходами, котрі переходили дорогу, розмовляючи по мобільному.

Ірина Саїдова, організатор пілотного проекту «Підтримка впровадження транспортної стратегії України», дарувала водіям листівки зі статистикою аварійності в Україні та посібники з Правилами дорожнього руху для велосипедистів.

За час проведення акції більше 50 водіїв отримали корисну інформацію про небезпеку, яка може статися через розмови по телефону за кермом.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ