Закарпаття: на Іршавщині побільшало ДТП з велосипедистами

Закарпаття: на Іршавщині побільшало ДТП з велосипедистами

22.10.15 15:52 0 570
Цього року на території Іршавського району побільшало дорожньо-транспортних пригод за участю велосипедистів. Тільки за останній місяць троє велосипедистів потрапили під колеса автівок.

Неповнолітня із села Заріччя їхала на велосипеді. Об′їжджаючи припаркований на узбіччі мікроавтобус, дівчина не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де потрапила під колеса іномарки. На щастя, потерпіла відбулася незначними ушкодженнями.

Іншому чоловіку пощастило менше. При в′їзді у м.Іршаву велосипедист їхав посередині дороги, де потрапив під колеса відразу двох автомобілів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист загинув.

Ще одна ДТП трапилась у селі Дубрівка. У темряві водій автомобіля не помітив велосипедиста і допустив наїзд. Як наслідок, чоловік потрапив до реанімації.

Як прокоментував в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Юрій Огняник, у всіх цих випадках велосипедисти знехтували правилами безпеки руху. У темну пору доби потрібно мати світловідбиваючі елементи на одязі, а вдень при хмарній чи туманній погоді бажано мати яскравий одяг чи рюкзак. Обов′язково слід одягати шолом, який захистить від травм голову. Велосипеди мають бути обладнані катафотами ззаду, спереду і на колесах. Це дасть можливість водієві помітити велосипедиста на дорозі.

Самі велосипедисти на дорозі мають бути пильними, щоб не трапилося біди.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З податківцями цьогоріч ...
Наступна новина: До місцевих бюджетів ...

КОМЕНТАРІ