У Волинській області прокуратура наполягатиме на суворішому покаранні торгівцю боєприпасами

У Волинській області прокуратура наполягатиме на суворішому покаранні торгівцю боєприпасами

22.10.15 08:57 0 544
Прокуратура області оскаржуватиме вирок Луцького міськрайонного суду, яким 29-річного мешканця обласного центру засуджено до трьох років позбавлення волі за неодноразовий незаконний збут боєприпасів (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік тричі, у березні, квітні та липні цього року, продавав іншому громадянину ручні гранати «Ф-1» із запалами дистанційної дії до них. Усього він незаконно збув 10 таких вибухових пристроїв.

Після здійснення останньої протиправної оборудки лучанина затримали співробітники УСБУ у Волинській області.

Прокуратура ж оскаржуватиме вирок торгівцю боєприпасами у зв’язку з невідповідністю призначеного судом покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого.

Довідково: санкцією ч. 1. ст. 263 Кримінального кодексу України за незаконне носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в ...
Наступна новина: У Тернополі на вул. 15 ...

КОМЕНТАРІ