В Луцьку у Замості відбулась фінальна конференція в рамках проекту щодо модернізації зоопарків

В Луцьку у Замості відбулась фінальна конференція в рамках проекту щодо модернізації зоопарків

22.10.15 16:51 0 597
У неділю відбулося урочисте відкриття Луцького зоопарку. Реконструкцію здійснено в рамках проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони в Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму», який співфінансується Європейським Союзом в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013. А уже 20 жовтня делегація з Луцької міської ради на чолі з першим заступником Луцького міського голови Тарасом Яковлевим відправилась до головного партнера проекту – міста Замость на заключну конференцію, а також урочисте відкриття нових об'єктів на території Замойського зоопарку, побудованих в рамках вищезгаданого проекту.

Відкрив захід Президент міста Замость Анджей Внук, висловивши подяку усім, хто був залучений до проекту та привітавши партнерів з успішною його реалізацією. Українську сторону представив Тарас Яковлев, який подякував керівництву Замойського зоопарку за настанови та поради щодо змін у Луцькому зоопарку і висловив сподівання на подальшу співпрацю в рамках майбутніх проектів. Під час конференції також виступили директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко та координатор проекту з української сторони Олександр Ковальський, який представив результати модернізації зоопарку в Луцьку. Окрім того, свої напрацювання презентували координатори проектів із Замостя та Жешува, представники Варшавського зоопарку, Комплексу Люблінських природних парків у Замості, а також Спільного Технічного Секретаріату.

Завершальною частиною конференції стало урочисте відкриття нових об'єктів Замойського зоопарку. Зокрема, в рамках проекту було побудовано павільйон для тапірів, карликових гіпопотамів, капібарів, мар патагонських з надземними корпусами та каскадними ставками, три зимові павільйони зі ставками для водоплавної птиці, здійснено зовнішнє декорування.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині валерій ...
Наступна новина: Заступник прокурора області ...

КОМЕНТАРІ