У Чернігові 28 жовтня відбудуться урочистості з нагоди 71-ї річниці вигнання нацистських загарбників з України

У Чернігові 28 жовтня відбудуться урочистості з нагоди 71-ї річниці вигнання нацистських загарбників з України

22.10.15 08:48 0 515
Заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров провів засідання організаційного комітету з питань підготовки і проведення заходів з нагоди 71-ї річниці вигнання нацистських загарбників з України.

У засіданні взяли участь посадові особи відділів і управлінь облдержадміністрації та міської ради.

Звертаючись до присутніх членів оргкомітету, С. Віхров повідомив, що в Чернігові 28 жовтня відбудуться урочисті заходи до Дня вигнання нацистських загарбників з України з метою вшанування героїчного подвигу і жертовності Українського народу у Другій світовій війні.

Начальник управління культури міської ради Юрій Ткач детально ознайомив з планом заходів. Він повідомив, що цього дня традиційно у сквері ім. М. М. Попудренка о 10 годині відбудеться церемонія покладання квітів до Братської могили воїнів, що загинули при визволенні Чернігова від нацистських окупантів, а о 10.30 - церемонія покладання квітів до Могили Невідомого Солдата та Вічного Вогню на Меморіалі Слави. У Міському палаці культури о 16 годинівідбудеться концерт народного аматорського хору «Діти війни». На всіх будівлях адміністративних установ, організацій, підприємств та житлових будинках будуть встановлені державні прапори України.

Заступник міського голови – керуючий справами виконкому зазначив, що всі відповідальні служби повинні провести роботи з упорядкування та облаштування братських могил та місць поховань загиблих воїнів, святково оформити місто, забезпечити громадський правопорядок, а також медичний супровід під час проведення заходів.

Учасники засідання зійшлись на думці, що необхідно працювати злагоджено і відповідально, щоб свято пройшло на високому рівні, адже в цей день згадують і шанують тих, хто захищав нашу Батьківщину в роки Другої світової війни.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Як «єдинщику» ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ