У Рівненській області засуджено інспектора патрульної служби за одержання неправомірної вигоди

У Рівненській області засуджено інспектора патрульної служби за одержання неправомірної вигоди

22.10.15 13:00 0 543
Прокуратурою Рівненської області забезпечено участь у судовому розгляді обвинувального акта із укладеною угодою про визнання винуватості стосовно працівника правоохоронного органу, який вчинив кримінальне правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

– Інспектора роти патрульної служби Рівненського МВ УМВС України в області, молодшого сержанта викрили співробітники прокуратури, СБУ та внутрішньої безпеки УМВС України під час одержання ним 05.10.2015 неправомірної вигоди у сумі 1 тис грн. Кошти останній одержав від громадянина за вирішення питання щодо непритягнення його до відповідальності, – розповів заступник прокурора області Андрій Боровик.

У ході досудового розслідування, яке проводилося слідчими прокуратури області, підозрюваний повністю визнав вину у вчиненні інкримінованого злочину та уклав з прокурором угоду про визнання винуватості.

? Згідно з вироком Рівненського міського суду від 20.10.2015 затверджено вказану угоду про визнання винуватості та призначено покарання особі у виді штрафу в розмірі 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 24 400 грн, з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням функцій представника влади та здійснення правоохоронної діяльності строком на 3 роки,— повідомив прокурор.

Вирок суду в законну силу ще не вступив.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ