У Рівненському районі чоловік вдарив ножем сина співмешканки

У Рівненському районі чоловік вдарив ножем сина співмешканки

22.10.15 10:56 0 528
Повернувшись із застілля додому, 23-річний мешканець селища Клевань почав дорікати співмешканцю у зневажливому ставленні до матері. У відповідь 44-річний чоловік схопив кухонний ніж і вдарив хлопця. Через спричинені тяжкі тілесні ушкодження той нині перебуває у реанімації.

Того вечора хлопець святкував день народження на квартирі у дівчини, яка мешкає поверхом вище. Повернувшись близько 22 години додому, молодик почав чіплятись до співмешканця, звинувачуючи, що той нічого не робить і мало заробляє. Суперечка тривала недовго, бо чоловік схопив кухонний ніж зі столу та вдарив ним молодика. Мати в цей час спала. Поранений хлопець ще зумів дійти до квартири своїх друзів, які повідомили до міліції та викликали швидку медичну допомогу. Лікарі із проникаючим пораненням у живіт доставили постраждалого до Рівненської центральної районної лікарні, де його госпіталізували в реанімаційне відділення.

Співмешканець, зрозумівши що накоїв, одразу прибіг до квартири сусідів зверху та супроводжував хлопця у медзаклад, де на нього вже чекали правоохоронці.

— За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Віталій Дмищук. — Чоловік у всьому зізнався. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Готуються матеріали щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

У ході досудового розслідування міліціонери з'ясували, що співмешканець неодноразово був судимий за майнові злочини. Він та постраждалий працювали охоронцями на одній із житомирських фірм і наразі перебували у відпустці. Односельчани кажуть, що між чоловіками часто виникали конфлікти, під час яких старший з них частенько хапався за ножа.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині до 12 років ...
Наступна новина: На Житомирщині СБУ ...

КОМЕНТАРІ