108 виборчих дільниць в Івано-Франківську під посиленим контролем правоохоронців

108 виборчих дільниць в Івано-Франківську під посиленим контролем правоохоронців

22.10.15 08:02 0 565
Міліціонери не втручаються у політику, їхнє основне завдання – зробити все, передбачене Законом, аби вибори, які відбудуться у неділю 25 жовтня, пройшли у правовому полі та без порушень громадського порядку.

Як зазначив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Івано-Франківського МВ УМВС полковник міліції Володимир Гаврилаш, на час виборчої кампанії правоохоронці Івано-Франківського МВ УМВС працюють у посиленому режимі та готові до охорони громадського порядку під час виборів, що відбудуться у неділю 25 жовтня. Починаючи з 14 жовтня працівники івано-франківської міліції були переведені на посилений варіант несення служби. Вони забезпечуватимуть охорону громадського порядку на 108 виборчих дільницях території обласного центру та п'яти приміських сіл, зокрема, Крихівці, Вовчинці, Микитинці, Угорники та Хриплин.

Після доставки бюлетенів, яку теж супроводжують правоохоронці, здійснюватимуть цілодобову їх охорону. А в день виборів правоохоронці забезпечуватимуть охорону громадського порядку під час проведення виборчого процесу. Водночас посилено охорону громадського порядку на вулицях міста. У вказаний період працюють не лише співробітники міського відділу міліції, їм допомагатимуть члени громадських формувань - «Штаб» і працівники ДСНС.

У разі вчинення на виборчій дільниці протиправних дій, у тому числі тих, що можливі не лише під час виборів (хуліганство, крадіжка тощо), працівники міліції діятимуть у визначених законодавством межах і реагуватимуть відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення та іншими актами законодавства України.

Правоохоронці докладатимуть максимум зусиль, щоб не допустити порушень громадського порядку. Також закликають івано-франківців та жителів приміських сіл з усією відповідальністю поставитися до виборчого процесу, дотримуватися законодавства, бути толерантними та посприяти безпечному проведенню виборів 25 жовтня 2015 року.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У помешканні ужгородця ...

КОМЕНТАРІ