У Рівненській області працівники ДАІ просять учасників дорожньо-транспортних пригод не залишати місце події (+фото)

У Рівненській області працівники ДАІ просять учасників дорожньо-транспортних пригод не залишати місце події (+фото)

22.10.15 14:02 0 597


Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди – одна з найбільш розповсюджених і жахливих помилок водія, який став учасником дорожньо-транспортної пригоди і відноситься до одного із грубих порушень Правил дорожнього руху. За такий вид правопорушення чинним законодавством України передбачено відповідальність.

Останнім часом на території Рівненської області все частіше реєструються дорожньо-транспортні пригоди, водії яких залишають місце події.

— Із початку жовтня поточного року працівники Державтоінспекції на території Рівненщини зареєстрували п'ять дорожньо-транспортних пригод, у яких водії залишили напризволяще потерпілих та втекли з місця пригоди, намагаючись уникнути відповідальності. У результаті — троє людей загинуло та двоє отримали травми, – повідомив керівник обласної Державтоінспекції Олександр Семенюк. — Варто зауважити, що завдяки вжитим заходам працівники Державтоінспекції вже розшукали чотири транспортні засоби та водіїв, які залишили місце скоєння ДТП.

Працівники ДАІ звертаються до всіх водіїв, які стали, передусім, винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, не залишити місце ДТП. Адже рано чи пізно вас розшукають та притягнуть до відповідальності, яка у подібних випадках буде набагато суворіша. Окремо хотілося б звернутися до свідків ДТП, завдяки небайдужості яких буде встановлено правду і справедливість.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині слідчі ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ