На Вінниччині в автопригодах постраждали 10 людей

На Вінниччині в автопригодах постраждали 10 людей

23.10.15 17:54 0 625
20 жовтня на автошляхах Вінниччині сталось шість дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Травмувались люди у Барському, Вінницькому, Липовецькому, Тульчинському районах області та у місті.

Близько 18 години на автодорозі «Бар-Ялтушків» 67-річний водій автобуса «ПАЗ 3205» допустив зіткнення з автомобілем «CITROEN Jumpy». Попередньо встановлено, що автобус, виїжджаючи із другорядної дороги, не надав перевагу в русі легковику. В результаті автопригоди водій та пасажирка легковика госпіталізовані до хірургічного відділення районної лікарні. В автобусі на момент зіткнення пасажирів не було, водій транспортного засобу не постраждав.

18-річний житель Стрижавки потрапив на лікарняне ліжко в результаті зіткнення вантажівки «Мерседес Бенц» з автомобілем «ВАЗ – 21063». Аварія сталась на об'їзній автодорозі м. Вінниці неподалік повороту на смт. Десна. Потерпілий був пасажиром «ВАЗу».

У Липовці постраждав пішоход. Чоловік несподівано вискочив на проїжджу частину дороги та потрапив під колеса автомобіля швидкої допомоги «Пежо». Постраждалий доставлений до районної лікарні.

Цього ж дня в Тульчині по вулиці Леніна на двох учениць професійного училища наїхав автомобіль «ВАЗ 2111». Попередньо встановлено, що дівчата переходили дорогу у невстановленому для цього місці. Двох 17-річних постраждалий госпіталізовано до Тульчинської районної лікарні.

У Вінниці 20 жовтня сталось дві дорожньо-транспортних пригоди.

Близько 9.40 години на об'їзній дорозі по Київському шосе неподалік кафе «Левада» водій автомобіля «Мерседес» виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з вантажівкою. Чоловік втратив керування автомобілем через пошкодження правого переднього колеса. В результаті аварії постраждали водій та пасажир вантажівки.

По вулиці Соборній 20-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107» допустив наїзд на 46-річну жінку та 14-річну дівчинку. Пішоходи перетинали проїзну частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу з ліва на право по ходу руху автомобіля. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дівчинка з тілесними ушкодженнями госпіталізована до травматологічного відділення обласної дитячої лікарні. Жінка перебуває у реанімаційному відділенні міської лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Прес-служба УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ