На Вінничині рятувальники проводять рейди в екосистемах

На Вінничині рятувальники проводять рейди в екосистемах

23.10.15 15:06 0 585
20 жовтня фахівці Оратівського сектору ГУ ДСНС у Вінницькій області спільно із районними засобами масової інформації провели рейдові перевірки в екосистемах району.

Лісокористувачам та тимчасовим власникам орендованих земельних ділянок рятувальники роз’яснили вимоги правил пожежної безпеки у лісових масивах та сільгоспугіддях.

Фахівці служби «101» поспілкувались і з місцевим населенням району. Під час зустрічі нагадали громадянам про причини виникнення найбільш масштабних пожеж в екосистемах. Адже загорання на відкритих територіях можуть виникати не лише через спеку при посухах, а й від ударів блискавки та необережного поводження з вогнем під час спалювання сухостою та розпалювання багаття у лісових масивах.

З настанням осені рівень пожеж в екосистемах знизився, однак втрачати пильність і не бути на сторожі – не варто. Тривала суха і тепла осінь сприяє виникненню пожеж на відкритих територіях, через недбало кинутий недопалок чи сірник сухостій та опале листя можуть загорітися будь-якої миті.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ