На Вінничині більше тисячі міліціонерів вже заступили на службу на виборчих дільницях

На Вінничині більше тисячі міліціонерів вже заступили на службу на виборчих дільницях

23.10.15 09:27 0 514
Вчора в обласному управлінні внутрішніх справ керівництвом УМВС проведено інструктивну нараду з особовим складом міліції щодо несення служби під час проведення виборів.

Т.в.о. начальника УМВС Сергій Кримчук акцентував увагу підлеглих на тому, що міліція перебуває поза політикою, суворому дотриманні законодавства, ввічливому ставленні до громадян.

На нараді, у якій взяли участь заступники начальника УМВС Олександр Глянько, Сергій Сокиран, керівники служб обласного управління йшлося про загальну організацію виборчого процесу на території області, права та обов'язки правоохоронців під час забезпечення громадського порядку та охорони виборчої документації під час народного волевиявлення на місцевих виборах.

Працівникам міліції продемонстрували навчальний фільм щодо алгоритму дій на виборчій дільниці в день голосування.

Усі працівники міліції напередодні виборчої кампанії пройшли навчання та склали заліки зі знання виборчого законодавства, дій міліції з попередження та документування можливих порушень.

Крім того, міліціонери, які вирушають на виборчі дільниці, отримали розроблений Міністерством внутрішніх справ та Комітетом виборців України «Посібник для працівників органів внутрішніх справ на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року», у якому викладено алгоритм дій працівників міліції на основних етапах виборчого процесу.

Як повідомлялося раніше, близько 4-х тисяч міліціонерів забезпечуватимуть правопорядок та законність в ході місцевих виборів.

більше тисячі працівників міліції вже заступили на службу на виборчих дільницях.

Прес-служба УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відкрито кабінет ...
Наступна новина: У Тернополі біля фонтану ...

КОМЕНТАРІ