На Вінничині у Калинівському районі під колесами потягу загинули двоє студентів

На Вінничині у Калинівському районі під колесами потягу загинули двоє студентів

23.10.15 18:42 0 657
Неподалік станції Голендри під колеса потягу потрапив мотоцикліст та двоє його пасажирів. Водій транспортного засобу – у реанімації, а його 18 та 19-річні пасажири загинули на місці пригоди.

21 жовтня близько пів одинадцятої години вечора до міліції надійшло повідомлення від чергового по залізничній станції Голендри Південно-Західної залізниці про те, що швидкісний потяг сполученням Дніпропетровськ-Трускавець здійснив наїзд на мотоцикл.

Внаслідок аварії постраждало троє молодих людей віком 18 та 19 років. Двоє з них загинули на місці пригоди. 19-річний водій госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. Усі потерпілі студенти технічних училищ.

Слідчо-оперативною групою попередньо встановлено, що постраждалі на мотоциклі «Мінськ» намагались переїхати залізничну колію у невстановленому місці.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ