У Житомирській ОДА привітали автомобілістів та дорожників

У Житомирській ОДА привітали автомобілістів та дорожників

23.10.15 10:49 0 580
22 жовтня 2015 року, у малій залі Житомирської облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста та дорожника.

На урочистостях виступили із привітальним словом перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, голова обласної ради Віталій Француз, заступник голови Житомирської міської ради Євген Демчик, в.о начальника Укратрансінспекції Юрій Йосипов та начальник УДАІ УМВС України в Житомирській області Володимир Гриб.

Відповідно до розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського від 21 жовтня 2015 року №318, за сумлінне виконання службових обов'язків при перевезенні вантажів в зону АТО та з нагоди Дня автомобіліста та дорожника почесними грамотами та грошовими преміями були нагороджені: Бондарчук Р.М., Ступінський А.О., Мельник В.Г., Шевчук О.І., Гарбунцов М.В., Богуславський Д.М. Подяками голови ОДА були відзначені: Павлюк Ф.В., Самойленко М.П – водії підприємств-перевізників Житомирщини.

«Дякую вам за співпрацю. Бажаю вам міцного здоров'я, будьте успішними у житті та у роботі», – побажав Геннадій Дмитренко.

Голова обласної ради Віталій Француз також нагородив автомобілістів та дорожників області почесними грамотами та грошовими нагородами.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська міськрада ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ