Міліція застерігає: будьте уважні на дорозі - у Житомирі під колесами автівок загинули два пішоходи

Міліція застерігає: будьте уважні на дорозі - у Житомирі під колесами автівок загинули два пішоходи

23.10.15 14:08 0 657
22 жовтня в обласному центрі сталося 2 дорожньо-транспортні пригоди, у результаті яких смертельно травмовано двох літніх людей. Загиблі намагались перейти вулицю у невстановленому місці. Триває з'ясування всіх обставин та причин.

Близько 5 ранку водій вантажного автомобіля МАЗ, житель Володарськ-Волинського району, рухаючись по вул. Баранова, здійснив наїзд на жінку, яка переходила вулицю поза межами пішоходного переходу.

Пенсіонерка, особа якої нині встановлюється, від отриманих травм загинула на місці пригоди.

За півтори години подібна ДТП сталася ще на одній вулиці обласного центру. Близько 6.40 до міліції надійшло повідомлення від очевидців події на вул. Ватутіна, навпроти автовокзалу.

Як було встановлено у ході першочергових заходів міліції, водій автомобіля Мерседес Спринтер вчинив наїзд на 64-річного жителя Житомирського району, який також намагався перейти дорогу у невстановленому місці. Чоловік загинув.

За обома фактами нині розпочато кримінальні провадження. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці застерігають усіх учасників дорожнього руху: будьте уважними та обачними. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою оточуючих. Найменше порушення Правил дорожнього руху може мати фатальні наслідки.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ