На Житомирщині міліція розшукує нападника,який вчинив розбій на автозаправній станції

На Житомирщині міліція розшукує нападника,який вчинив розбій на автозаправній станції

23.10.15 12:29 0 531
Увечері 21 жовтня до Малинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про розбійний напад на АЗС неподалік одного з сіл району. Погрожуючи працівникам фізичною розправою, нападник заволодів грошима у сумі понад 16 тисяч гривень. На території області тривають заходи щодо затримання зловмисника.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи УМВС і Малинського МВ УМВС. Зі слів касира та оператора АЗС правоохоронці з'ясували, що близько 20 години до приміщення зайшов чоловік у камуфляжі і балаклаві та, погрожуючи предметом, схожим на обріз мисливської рушниці, відібрав понад 16 тисяч гривень виручки. Потому з місця події зник.

На розшук і затримання нападника одразу було зорієнтовано сусідні міськрайвідділи області та усі зовнішні наряди міліції у найближчих до місця події населених пунктах регіону.

Інформація про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Нині триває комплекс слідчо-розшукових заходів, направлених на встановлення особи та затримання розбійника.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ