В Житомирській області у Бердичеві "Форд Транзит" збив пішохода і врізався у зустрічний автобус

В Житомирській області у Бердичеві "Форд Транзит" збив пішохода і врізався у зустрічний автобус

23.10.15 15:56 0 564
26 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 3 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.

За минулу добу зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 5 людей отримали тілесні ушкодження.

Близько 7 години 21 жовтня у с. Хажині Бердичівського району водій автомобіля «FORD TRANSIT», 25-річний громадянин іншої держави, рухаючись у напрямку м. Вінниці, не вибравши безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та наїхав на пішохода, 49-річну жительку Бердичівського р-ну, яка знаходилася на узбіччі. Потому некерований автомобіль скоїв зіткнення із зустрічним автобусом «Рута» під керуванням 39-річного жителя райцентру.

Внаслідок ДТП жінка-пішохід та 2 пасажири автобуса, 78-ми та 59-річні жителі Бердичівського району, з отриманими тілесними ушкодженнями були доставлені до медичного закладу.

Шановні водії! Будьте уважними та обачними, керуючи своїми транспортними засобами. Задля власної безпеки та безпеки інших учасників дорожнього руху потурбуйтесь про те, аби швидкість руху автомобіля не перевищувала здоровий глузд його керманича.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі правила ...
Наступна новина: На Рівненщині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ