На Закарпатті міліція перекрила канал постачання за кордон фальсифікованої тютюнової продукції

На Закарпатті міліція перекрила канал постачання за кордон фальсифікованої тютюнової продукції

23.10.15 14:38 0 653
Тютюнові вироби з підробленими марками акцизного податку України прямували Луганщини та Донеччини до сусідньої держави. Вартість вилученої партії становить майже 640 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження.

20 жовтня цього року працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Закарпатській області під час санкціонованих обшуків на території міста Берегово виявили у багажному відсіку вантажного автомобіля та вилучили майже 45,5 тисяч пачок тютюнових виробів. На цій продукції містилися підроблені марки акцизного податку України.

Оперативники з'ясували, що тютюнові вироби прямували із міста Сєверодонецьк Луганської області та міста Красноармійськ Донецької області, які межують з окупованою територією, для подальшого переміщення до Республіки Угорщина.

Загальна вартість вилученої фальсифікованої продукції складає майже 640 тисяч гривень.

Раніше за даним фактом слідчим відділом Берегівського МВ УМВС України в Закарпатській області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених марок акцизного податку) Кримінального кодексу України.

За вчинення подібного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Департамент протидії злочинності

у сфері економіки МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Перевірка фізичної ...

КОМЕНТАРІ