В Закарпатській області мукачівські рятувальники вчили дошкільнят,як уберегтися від вогняної небезпеки

В Закарпатській області мукачівські рятувальники вчили дошкільнят,як уберегтися від вогняної небезпеки

23.10.15 09:11 0 558
Вони ще не вміють як слід читати й писати, але вже вчать правила безпечної поведінки. Мукачівські дошкільнята отримали нагоду дізнатися чимало корисної інформації під час Уроку безпеки, проведеного в рамках Тижнів знань з основ БЖД у дитсадку №9 м. Мукачева. В просвітницькому заході взяли участь представники Мукачівського міськрайонного відділу ДСНС та бійці 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Насамперед рятувальники провели лекцію для персоналу дошкільного закладу. З огляду на підготовку до виборів, вихователям та іншим працівникам у черговий раз озвучили правила пожежної безпеки під час виборчого процесу. Крім цього, слухачі оновили свої знання з питань правильної експлуатації електроприладів та пічного опалення, а також небезпеки отруєння чадним газом. Для кращого засвоєння інформації учасникам лекції роздали листівки на протипожежну тематику.

У свою чергу, на вихованців дитсадка очікувало невелике пожежне тренування. Під пильним наглядом рятувальників 80 дітей евакуювали з будівлі на подвір’я. Навчання провели для того, щоб у випадку справжньої пожежі вдалося уникнути людських жертв. Далі малечі продемонстрували пожежну техніку й розказали, як вогнеборці щодня ліквідовують загорання. При цьому бійці ДСНС не забули нагадати дітям, що слід робити задля уникнення пожежі та куди дзвонити в разі її виникнення. Наостанок вихованцям дитячого садочка дозволили посидіти в пожежній машині й приміряти на себе каску вогнеборця, чому малеча неабияк зраділа.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Чернівці: 25 жовтня ...

КОМЕНТАРІ