На Ужгородщині горіла надвірна споруда. Імовірна причина – дитячі пустощі з вогнем

На Ужгородщині горіла надвірна споруда. Імовірна причина – дитячі пустощі з вогнем

23.10.15 12:11 0 564
21 жовтня о 02:46 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді, розташованій на вул. Шкільній у с. Червоне Ужгородського району. Вогонь охопив хлів, на горищі якого зберігалося сіно. Господарі обійстя, які в цей час були вдома, одразу ж вивели із палаючої споруди домашню худобу – свиню та корів.

Для ліквідації пожежі на місце події направили чергові відділення вогнеборців із 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та державного пожежно-рятувального поста с. Велика Добронь. Спільним зусиллями о 03:10 бійці ДСНС локалізували загорання та о 04:16 – повністю приборкали стихію.

Над з’ясуванням причини виникнення пожежі працюють правоохоронні органи. Імовірно, до загорання призвели дитячі пустощі з вогнем. Батьки бачили, як їхній 9-річний син пізно ввечері пішов гратися до надвірної споруди. Коли в хліву почалася пожежа, хлопець утік. Як розповіла мати, це вже вдруге її дитина спричинила пожежу на обійсті. Як наслідок, полум’я знищило півтонни сіна, 10 кв. м. крівлі та перекриття на площі 5 кв. м. Завдані збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 120 соціально ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ