Очільник закарпатської міліції Сергій Князєв спілкувався із краянами

Очільник закарпатської міліції Сергій Князєв спілкувався із краянами

23.10.15 16:24 0 540
Відбулася «Пряма телефонна лінія» начальника УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Сергія Князєва. Краяни, що телефонували, цікавилися здебільшого розслідуванням кримінальних проваджень, а ще – виборчими порушеннями, новою поліцією тощо.

Зокрема, жителька Перечина пані Руслана висловила своє незадоволення ходом розслідування кримінального провадження. Начальник УМВС пообіцяв в найкоротший термін розібратися в ситуації й надати відповідь заявниці згідно чинного законодавства.

Ужгородка пані Еріка цікавилася, як міліція реагує на порушення виборчого законодавства. Очільник УМВС розповів, що наразі маємо 104 заяви і повідомлення громадян та організацій про можливі порушення в ході виборів. Вся інформація ретельно перевіряється.

Житель Хуста пан Михайло висловив побажання, аби в їх місті теж діяла нова патрульна поліція. Сергій Миколайович проінформував хустянина, що 240 нових поліцейських наразі патрулюватимуть в Ужгороді та Мукачеві. А в подальшому планується охопити й інші великі населені пункти області.

Телефонував також пенсіонер міліції пан Іван з Мукачева, який цікавився, чи поширюватимуться на них нормативні акти нової поліції. Зокрема, чи можливий перерахунок пенсій нинішнім пенсіонерам ОВС. З цього приводу керівник обласного управління розповів, що з 7 листопада міліцейська структура припиняє своє існування, але на подальше реформування міліції в поліцію законодавець виділив певний період. За цей час буде врегульовано всі питання, зокрема й грошового забезпечення діючих працівників та пенсіонерів.

На всі запитання громадян під час «Прямої телефонної лінії» полковник Князєв дав вичерпні відповіді, а вирішення проблемних питань взяв на особистий контроль.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ